Novi „Brow art” trend?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaboravite na sve ostale dijelove lica jer obrve imaju svoj trenutak na Instagramu i uživaju u centru pažnje. Davno su završili dani kada je za lijepe obrve bilo dovoljno samo popuniti ih olovkom. Izgleda da je došlo i to vrijeme kada moramo od obrva raditi umjetničke skulpture da bi bile primijećene. Svi smo za to da treba eksperimentirati i izražavati se, ali ova stvar s obrvama lagano izmiče kontroli.

Jedva smo probavili kada su neke zvijezde izbjeljivale obrve, prihvaćamo donekle i obrve u obliku pera (feathered brows), ma čak i u obliku bodljikave žice (barbed wire brows) i baš kad smo pomislili da smo vidjeli sve, evo stižu zmajeve obrve (dragon brows). Instagram su preplavile fotografije ova tri trenda za kojim će se definitivno okretati glave.

No kao što je i očito, ovo nije trend koji ćemo prakticirati u stvarnom životu i nositi takve obrve kada idemo na kavu u grad. Naime, navedeni trendovi nastali su kao nešto što su vizažisti radili iz zabave i pokušali se našaliti, ali koji nije prihvaćen samo kao zezancija već je preplavio čitav internet poput munje zadnjih par mjeseci.

Pa o čemu je onda riječ? Prvo su nastale obrve u obliku pera koje je kreirala finska vizažistica Stella Sironen, a riječ je o obrvama koje se razdijele po sredini s gelom, a zatim se očetkaju sa svake strane kako bi izgledom podsjećale na pero.

 

Njih su slijedile obrve u obliku bodljikave žice vizažistice Athene Paginton koje zahtijevaju razdiobu obrva s gelom na nekoliko dijelova od kojih su neki dijelovi očešljani prema gore, a neki prema dolje.

Objavu dijeli Olly Green (@amenfashion)

 

I konačno najnovije obrve u ekipi obrva tzv.zmajeve obrve vizažistice koja radi pod imenom Harlibi, a napraviti ih je lako. Potrebna je četkica s kojom ćete pomoću gela počešljati obrve prema gore praveći pritom male trokute koji podsjećaju na šiljke na zmajevim leđima.

Objavu dijeli Maca GB (@hunters.cool)

Kao što možemo vidjeti stilovi dobivaju imena po obliku obrva koji se od njih napravi, a vode se time da što kreativnije i luđe naprave to bolje. S obzirom na to da su ovi stilovi relativno laki za kreiranje, ako se osjećate dovoljno hrabro i avanturistički ste raspoloženi, slobodno ih možete isprobati. Iako nisu baš praktični za svaki dan, odlično ćete se zabaviti rekreirajući ih, a ako ništa drugo, idealni su za Halloween.
Antonela Petrov
Poveznice:
http://www.marieclaire.com/beauty/makeup/a26973/dragon-brows/
https://www.popsugar.com/beauty/Dragon-Eyebrow-Trend-43498847
http://www.whimn.com.au/look/beauty/are-these-ridiculous-brows-actually-a-trend/news-story/c3ce6cd3e9e38ad7454173d4f226cb77

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.