NOVI DETALJI O SPROVODU PRINCEZE DIANE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: pixabay.com

Diana, majka prinčeva Williama i Harryja umrla je 1997. u Parizu. Novi dokumentarni film Channel 5, otkriva sve što se događalo u samom tjednu kada je umrla voljena princeza. Kada je Diana umrla njezini sinovi su još bili maloljetni. U tom dokumentarcu otkrivamo kako je William, njezin stariji sin, odbijao hodati iza lijesa na majčinom sprovodu.

Williamu i Harryju se u početku tajilo da je njihova majka umrla. Zbog toga da ne saznaju vijest o preranoj smrti svoje majke, kraljica je zabranila rad svih televizija i radija u palači. Jer da nije zabranila, saznali bi sve što se događalo s Dianom prije smrti, ali i poslije.

Također saznajemo da su njezino tijelo u mrtvačnici u Parizu prvi vidjeli njezin vozač i batler. Prema riječima njezina vozača, ležala je na krevetu, a fotografi su s okolnih zgrada pokušavali fotografirati tijelo preminule princeze. Nakon silnih pokušaja fotografiranja, odlučili su staviti debele deke kako bi sakrili tijelo. „Debeli pokrivači na prozorima samo su pojačavali vrućinu u sobi i zato smo upalili nekoliko ventilatora i u jednom trenutku njena kosa se pomaknula, a ja sam pomislio da je živa“, izjavio je njezin vozač Colin Tebbutt.

Dianin brat Earl Spencer je inzistirao kako samo on treba hodati iza Dianina lijesa, no te sve prepirke je prekinuo princ Phillip. Na kraju su i William i Harry hodali iza majčina groba.

Željko Gavranić

Izvor: jutarnji.hr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.