Novosti iz ZET-a: U ZET-ove autobuse uveden besplatan internet!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

U trima ZET-ovim autobusima u ponedjeljak je počelo provođenje projekta uvođenja besplatnog interneta, a u iduća tri mjeseca korisnici njihovih usluga internet će moći koristiti u svim ZET-ovim vozilima. Za sada, uređaji koji omogućuju pristup internetu ugrađeni su u dvama autobusima linije 109 koji voze u smjeru Črnomerec- Dugave i jednom autobusu linije 118 smjer Mažuranićev trg- Voltino.

Sa unaprjeđenjem svojih usluga iz ZET-a su započeli krajem prošle godine kada su tri tramvaja opremili uređajima za pristup internetu i tako svojim korisnicima osigurali besplatno korištenje interneta. “Internet se može koristiti pola sata, a nakon spajanja na mrežu korisnik se automatski preusmjerava na ZET-ovu internetsku stranicu i može pregledavati sve stranice, osim one neprimjerena sadržaja”, izjavila je Ljuba Romčević- Žgela, voditeljica ZET-a, podružnice Zagrebačkog holdinga.

Ovaj projekt podržao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je prilikom prezentacije pilot- projekta izjavio kako će u iduća tri mjeseca internet sigurno biti dostupan u svim ZET-ovim vozilima.

Autobusi I tramvaji s besplatnim internetom bit će posebno označeni kako bi putnici unaprijed znali o pogodnosti koja im se nudi.

Ova novost ide u korist i turistima koji prilikom svojih obilaska u središtu metropole ubuduće će moći koristiti usluge interneta I osigurati si lakši I brži pristup informacijama o Zagrebu. Ovakve usluge svakako pomažu turističkoj promidžbi grada Zagreba, stoga se nadamo kako će slične vijesti stizati i u buduće.

Ela Roso

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.