Oceanovih 8 – najava filma

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

S izvrsnom glumačkom postavom Oceanovih 8 film je koji jedva čekamo gledati! Krasi ga epitet jednog od najiščekivanijeg filma 2018. godine, a u kina dolazi sutra, 13. lipnja. Njegova svjetska premijera u New Yorku već je održana, a osim slavne glumačke postave koju čine Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson i Awkwafina, film su podržale brojne druge slavne glumice, manekenke, urednice među kojima su Anna Wintour, Gigi Hadid, Adriana Lima i Lily Aldridge.

Jedan od glavnih razloga popularnosti Oceanovih 8 nije taj što je on dio franšize koja je svakim nastavkom pomela kino blagajne, već upravo spomenuta genijalna ženska glumačka postava. Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma Oceanovih 11, koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima, samo ga treba provesti, a mi vam ga nećemo otkriti već ćete po njega u kina!

Sandra Bullock u jednom je intervjuu otkrila da će se sa svojom grupom moćnih žena okružiti kad njen lik izađe iz zatvora, a pred njima će, kao i u drugim Oceanovim filmovima stajati prava avantura. Izašao je i vrlo efektan poster za film u kojem vidimo svih osam glavnih dama, a svaka od njih u velikom stilu.

Mia Musulin

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.