ODIJELO ZA PO ŠPICI

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Šetam gradom. Sunce me napokon grije. No, griju me i boje koje odvažno najavljuju dolazak proljeća. Mislim na one boje iz ormara, koje je zima toliko dugo krila.

Prvo što dolaskom ovog proljeća pomišljamo jest da su se modne mace dale u poslovne vode. Gledam, špica puna odijela. Doduše, imaš ti tu i za izabrat hoćeš žuto, crveno, zeleno, plavo ili naravno ništa bez nezaobilazne roze. Pa tko kaže kako odijelo dolazi u obzir samo u poslovnom svijetu? Ako tako ljudi stvarno misle već mi se sviđa ovo proljeće, bar će netko na tren misliti da sam prava businesses women. Ma što ćeš govorit – prava odvjetnica. Šalu na stranu, svakako lajkamo svaku objavu na instagramu. Također smo se dali i u potragu gdje se sve kriju ta trendy odijela te koliko će nas koštati slika za instagram.

 

Naravno, ništa ne prolazi bez Zare. Kakva bi to modna blogerica bila da jednom bar nije opustošila Zaru, ma što blogerica – mislim svaka žena. Žuto odijelo od samta (da od istog onog materijala zbog kojeg smo se našim materama rugali kako su to mogle nositi onda) pogodi što? Vratilo se u trend. No, ovaj put iznenađujuće dobro izgleda. Hoće li se nama naše matere sada smijati, ne znamo, al nije nas ni puno briga jer smo se mi u to odijelo polako možemo reći zaljubili. Pa znate kako kažu ljubav ne pita za godine, pa u ovom slučaju ni za boju. Da ne treba doza hrabrosti za to sve iznjeti,  ne možemo reći, no kako Đorde Balašević voli reći „dodaj svetu malo boje čudo moje“. Samo se nadamo da neće postati kao famozne čizme sa biserima – čim se okreneš svaka ih ima. No, kako bi to pak izbjegli skoknite do obližnjeg Stradivariusa gdje ih možete pronaći i po nešto povoljnijim cijenama.

Candy Colours 🍭 #candycolours #pastel #trend2018 #yellowsuit

A post shared by Lena Terlutter (@lenaterlutter) on

Pišući sve ovo i sama provjeram cijene, jer uštedit koju kunu na odmet nije, a što ću pak kad mi Zara srce i karticu uvijek grije. Mislim da odgovor sami znate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.