Odlični filmovi koje očekujemo početkom 2017. godine

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Filmske najave i raspored kinematografskih projekcija već nas odavno oduševljavaju i čine nas nestrpljivima kada je riječ o novim filmskim hitovima koje ćemo gledati u 2017. godini. Iako ste vjerojatno već upoznati s pregršt popularnih trailera i glumaca, za vas smo izdvojili nekoliko dugo iščekivanih filmova za koje smo sigurni da će osvojiti srca publike, ali i kritičara.

La La Land

Ryan Gosling i Emma Stone kao glavni glumci u romantičnoj komediji i mjuziklu ”La La Land” malo će koga ostaviti ravnodušnim. Jedan od najiščekivanijih filmove ove zime prepun je muzičkih točaka i zabavnih situacija. Jazz glazbenik (Gosling) započinje ljubavnu romansu s glumicom u usponu (Stone) kojoj neće nedostajati dramatičnih trenutaka. Mjesto radnje filma je Los Angeles, a veliki naglasak stavljen je na tipični ugođaj zlatne ere Hollywooda. Redateljska palica pripada hvaljenom i cijenjenom Damienu Chazelleu.

foto: www.twitter.com

foto: www.twitter.com 

 

Jackie

Biografska drama koja prikazuje život prve dame Jacqueline Kennedy nakon ubojstva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja zasigurno je jedan od onih filmova koji će nam dugo ostati u sjećanju. Natalie Portman u glavnoj ulozi predstavlja ženu koja je nakon gubitka poznatog muža morala krenuti ispočetka i suočiti se s raznim neugodnim i nepoželjnim životnim situacijama. Namjera da vrati vjeru, utješi svoju djecu te se pobrine za povijesno nasljeđe pokojnog predsjednika uvelike utječe na njezino psihičko stanje i ponašanje. Atentat na njenog muža i prvi intervju nakon istog obilježili su njezin život. O tome koliku vrijednost ima film ”Jackie” govori i činjenica da kritičari predviđaju da će Portman zahvaljujući ovoj ulozi biti nagrađena Oscarom.

foto: www.whysoblu.com

foto: www.whysoblu.com

Lion

Film ”Lion” nastao je prema istinitom događaju. Dev Patel, Nicole Kidman i Rooney Mara glavni su akteri u ovoj pustolovnoj priči. Riječ je o petogodišnjem dječaku iz Indije koji se izgubio na ulicama Calcutte. U periodu prije nego što ga posvoji par iz Australije doživljava veliku avanturu. 25 godina kasnije, zahvaljujući Google Earthu, on kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji.

foto: www.twitter.com

foto: www.twitter.com

Live by night

Ben Affleck u ovome filmu obnaša dvije uloge; redatelj je i glavni glumac. Radnja filma temelji se na usponu Joea Coughlina koji je od sitnog kriminalca prerastao u jednog od najpoznatijih američkih gangstera. O tome kako je postao gradski mafijaš i što takav način života donosi sa sobom glavna su pitanja na koja odgovara ”Live by night”.  Kriminal, ilegalno oružje, alkohol, novac, pokvarene ambicije i ljudi osnovni su elementi i akteri s kojima se Coughlin suočava. Napeta drama između ostalog dokazuje da se ponekad nikome ne može vjerovati, bez obzira na ljudsku bliskost i privrženost.

foto: www.comingsoon.net

foto: www.comingsoon.net

Vlatka Vidić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.