Održan četvrti Lip Sync Contest

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
web.facebook.com/KSETZg/photos

web.facebook.com/KSETZg/photos

U petak, 1. travnja u Klubu studenata elektrotehnike održan je 4. Lip Sync Contest. Za one koji ne znaju o čemu se radi, Lip Sync je natjecanje u kojem je cilj što bolje i uvjerljivije odglumiti pjevanje neke pjesme. To je odlična prilika za sve one koji nikada nisu imali hrabrosti ili ‘glasa’ za karaoke, a željeli bi se okušati u nastupanju pred publikom.

Naglasak se stavlja na kostime i scenski nastup, a može se nastupati pojedinačno, u parovima ili skupinama.

Iako je takva vrsta natjecanja jako popularna u Americi, Hrvati još uvijek nisu dovoljno upoznati s takvim tipom natjecanja. Prvi Lip Sync Contest kod nas održan je u listopadu prošle godine na inicijativu Disko sekcije KSET-a i svakog puta privuče sve veći broj znatiželjnika.

web.facebook.com/KSETZg/photos

web.facebook.com/KSETZg/photos

Nastupe ocjenjuje nekoliko sudaca koji natjecateljima ocjene dijele u nekoliko kategorija. Bitno je što bolje uskladiti otvaranje usta sa stvarnim tekstom pjesme te uz to biti zabavan i šarmantan. Veliki plus su originalni nastupi i zanimljivi kostimi, a gleda se i na kontakt natjecatelja s publikom. Nakon prvog kruga, u kojemu se svaki natjecatelj ili skupina predstave sa svojom pjesmom, žiri proglašava najbolje koji potom idu u finale natjecanja. Zato je potrebno unaprijed pripremiti dvije pjesme: jednu koja se izvodi u prvom krugu, te drugu, koja se izvodi ako natjecatelj prođe u finale.

Održavanje idućeg, petog po redu Lip Sync Contesta, najavljeno je za 3. lipanj. Prijave se zaprimaju ispunjavanjem obrasca za prijave na službenoj stranici ili u samom KSET-u na dan natjecanja.

Barbara Ravbar

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.