Osječki Ekonomski fakultet postaje središtem marketinške budućnosti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, tijekom tri dana u travnju, održat će se konferencija Market&NG – tržište i nove generacije. Ovogodišnja tema konferencije je Povratak u budućnost.


Udruga studenata marketinga Bookmark, u suradnji s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta, dovodi vrhunske predavače u Osijek.
Ekonomski fakultet će u razdoblju od 6. do 8. travnja postati mjesto na kojem se sastaju tržište i nove generacije.
Osim brojnih predavanja, u sklopu konferencije održat će se i razne radionice vrhunskih predavača i marketing stručnjaka koji će svoja znanja i iskustvo podijeliti sa sudionicima.

facebook1(izvor: Facebook)

Ovo je jedinstvena prilika za upoznavanje svijeta marketinga iza kulisa.

Predavanja će, među ostalima, održati Dražen Karačić – Šoljić iz Inchooa, Marijan Palić i Bruno Blumenschein iz Overtimea, Iva Soldo iz Bamboo Laba, Ana Penović i Mila Perović iz Jasno i Glasno, Igor Mladinović iz Imaga, Zorin Radovančević iz Escapea te mnogi drugi.
Cilj konferencije je predstaviti svijet marketinga nove generacije članovima akademske zajednice, ljudima iz struke i svim zaljubljenicima u marketing. Organizatori konferencije žele potaknuti sudionike na profesionalni i osobni razvoj.
Predavanja, kao i radionice, bit će u potpunosti besplatne za sve posjetitelje. Predavanja su otvorenog tipa, dok je broj sudionika na radionicama ograničen. Raspored predavanja i dvorane u kojima će se održati, možete pronaći na službenoj Facebook stranici konferencije.
Na radionice se možete prijaviti putem prijavnog obrasca na linku: http://goo.gl/forms/ef5u7DifP4

netokracija.com(1)

(izvor:netokracija.com)

Zadnjeg dana konferencije, najavljen je after party stručne konferencije Market&NG: Povratak u budućnost, koji se održava u klubuPlan B, s početkom u 22 sata.

Lea Fossberg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.