PAMETNI UREĐAJI U KOZMETICI – NOVITETI 2017/2018. GODINE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tehnologija je itekako prisutna u svijetu ljepote i svakodnevno olakšava njegu tijela i lica. U nastavku donosim nekoliko pametnih uređaja koji su postali vrlo popularni među ženama i muškarcima u kozmetičkom području.

 

  1. GLOPRO

Izvor: amazon.com

GloPRO je uređaj koji na svojoj glavi iznad kućišta ima mikro iglice. Sadrži ih ukupno 540, a njihova je zadaća poticanje kože na svoj prirodni proces zacjeljivanja i induciranja dubinske mikro regeneracije  kože. To čini kroz mikro kanaliće kojima stvara novi kolagen  vraća koži volumen. Koristi se 2-3 puta tjedno i tvrtka tvrdi da se već nakon tri tjedna vide rezultati, odnosno koža je vidljivo čvršća, glađa i izgleda mladoliko.

Ovaj uređaj se pokazao dobrim na kozmetičkom tržištu i prema mišljenju kupaca dodijeljena mu je ocjena 2,9 na Amazon.com stranici. Komentari su podijeljeni, kupac je ili vrlo zadovoljan ili potpuno nezadovoljan. Cijena mu je 1.286,67 kn.

 

 

  1. HIMIRROR

Izvor: amazon.com

 

HIMIRROR je ogledalo koje ima softver za prepoznavanje lica. Nakon što napravite svoj račun i ulogirate se, možete staviti koje kozmetičke proizvode koristite, ocjenjivati svoj izgled i pratiti starenje kože, što znači da uređaj kaže koliko bora imate na licu. Uz mogućnost pristupa preko WIFI mreže, uvijek možete pratiti kakvo je stanje kože. Uz to, uređaj ima i LED lampice koje se mogu prilagoditi različitim ambijentima i osvjetljenju.

Na Amazonu je osvojio ocjenu 3,6 i više od 54% korisnika je zadovoljno ovim uređajem. Cijena na tržištu je 1863.42 kn.

 

  1. BAREMINERALS

Izvor: youtube.com

Tvrtke Shiseido i MATCHCo izradile su aplikaciju za lakše pronalaženje nijanse pudera i sam puder. Aplikacija bareMinerals Made-2-Fit Dresh Faced Foundation dostupna je isključivo za iPhone. Zasnovana je na kombinaciji algoritama, Apple sistema kamere i umjetne inteligencije (za virtualnog vizažista) kako bi pronašla savršen puder za izgled korisnika.

Prilagođena je za sve etničke skupine i prilagođava se svakom tonu kože, a broj nijansi koje se mogu formulirati je beskonačan.

Aplikacija je ocijenjena s 4 od 5 zvjezdica i besplatna je za preuzimanje.

 

 

  1. NEUTROGENA LIGHT THERAPY ACNE MASK

Izvor: neutrogena.com

Ova Neutrogenina maska koja podsjeća na hokejašku, revolucionarna je za liječenje akni. Bez kemikalija i UV svjetla, potiče obnavljanje kože sklone aknama. Koristeći crvena i plava LED svjetla, dubinski se stimulira koža – plava svjetla utječu na bakterije koje uzrokuju pojavu akni, a crvena reduciraju upaljene akne. Maska je prilagođena za kućnu uporabu i programirana je tako da ima 30 tretmana. Stoga bi nakon odrađenih 30 tretmana trebali kupiti novi aktivator uređaja, što nije praktično s obzirom na cijenu i njegovu funkcionalnost.

Ocjena na Amazonu je 3,3, a 42% korisnika je vrlo zadovoljno učinkom, dok je 27% potpuno nezadovoljno. Cijena mu je oko 228 kn.

 

 

Josipa Salopek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.