PIVO KOJE ĆE ZAVOLJETI SVE ŽENE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tko kaže da pivo nije za žene? Sada taj stereotip definitivno odlazi u zaborav. Naime, nakon mora šljokićastih kava i pivoljupci su također došli na svoje. Pivo s jestivim šljokicama počelo se proizvoditi diljem SAD-a i u kratkom roku postalo je svjetski hit! Ovaj napitak se rodio u pivovarama Ska Brewing u Coloradu, Three Weavers Brewing Company u Kaliforniji i Bold Missy Brewery u Sjevernoj Karolini. Kažu kako se o ukusima ne raspravlja, no mislimo da se ovdje nema o čemu raspravljati.  Ako imamo jestive glittere zašto ne bismo imali blještavo pivo?  Tim više imamo pivo koje ide uz sve prigode. Može proći i u najsvečanijim trenucima kao što je doček Nove godine. A može se ponuditi i za vrele ljetne dane kad se dečki skupe da gledaju Svjetsko nogometno prvenstvo. Možda čak prođe… znatiželja čini čuda.

Izvor: 24sata.hr

No, mana je što ovo pivo i nije lako napraviti, čemu se i ne čudimo. Nije to baš kako smo mi zamislili da se samo šljokice uspu u pivo jer su  šljokice jako ljepljive te treba paziti da se ne zalijepe za bačve i cijevi. Osim toga, jestive šljokice brzo se otapaju u tekućini stoga pivo kad se jednom proizvede treba brzo popiti.  No, ovaj glitter uz to što je odličan za jesti odnosno piti – što doznajemo iz druge ruke,  no tome vjerujemo i mi,  vidjevši kako primamljivo izgleda na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama. U Americi šljokice, no ono što definitivno znamo jest da se kod nas proizvodi novo pivo ono bi bilo s okusom pršuta. No, nikad ne recimo nikad. Do tad strpljenja.

Izvor: mommyish.com

Magični napitak ili ne? Morat ćete prosuditi sami bacivši pogled na fotografije, jer pak do kušanja ćete se trebati još strpiti.

 

Anamarija Perdijić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.