Povratak magije na velike ekrane

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Devet godina nakon izlaska posljednje knjige te 5 godina nakon objavljivanja posljednjeg dijela filmskog serijala, svijet Harrya Pottera ponovno će ugledati svjetlo dana.

Kraj filmske 2016. godine rezerviran je za najnoviju adaptaciju priručnika J.K. Rowling Čudesne zvijeri i gdje ih naći. Filmska trilogija nastala je prema priručniku iz kojeg su Harry i njegovi kolege čarobnjaci sami morali učiti. Riječ je o popisu svih zvijeri čarobnjačkog svijeta te lokacija gdje ih pronaći. J.K. Rowling je napisala cijeli scenarij. Redateljsku palicu preuzeo je David Yates, kao i u posljednja četiri filma o Harryu Potteru. U samom filmu upoznat ćemo autora priručnika, magizoologa Newt Scamandera.

comingsoon.net 1 comingsoon.netRadnja je smještena u 1926. godinu. Prvi dio trilogije odvija se u New Yorku u koji Scamander dolazi nakon putovanja po svijetu tijekom kojeg je upoznao niz magičnih stvorenja, koje je opisao i u svojoj knjizi. Čarobnjaci u New Yorku žive daleko od pogleda običnih ljudi, budući da postoje i lovci na čarobnjake.

            Newt sa sobom na putovanjima uvijek nosi kovčeg, ali kao što smo naučili iz zadnja dva filma o Harryu Potteru stvari nisu uvijek onakvima kakve se naizgled čine. Poput Hermoinine torbice, i ovaj kovčeg je puno veći nego što se čini. U njemu se nalaze brojne magične i ugrožene zvijeri. Radnja kulminira kada te zvijeri pobjegnu iz kovčega. Kako izgleda cijeli taj svijet, možete vidjeti u traileru filma.

Ulogu magizoologa igra Eddie Redmayne koji je osvojio simpatije publike nakon vrhunsko odigrane uloge Stephena Hawkinga za koju je dobio i Oscara. U filmu ćemo također vidjeti i Alison Sudol, Dana Folgera, Samantha-u Morton, Colina Farella, Ezru Miller, Katherinu Waterston. Film izlazi 18. studenog.

Marijana Krištof

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.