Povratkom u prošlost završio 5. DriveINkino Zagreb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na jedan vikend cijeli je poligon na Kockici odlutao prvo u osamdesete, a zatim dvadesete i tridesete godine prošlog stoljeća zahvaljujući organizatorima DriveINkina, Hrvatskoj studentskoj asocijaciji.

foto: Mislav Petošić

foto: Mislav Petošić

Prošlog vikenda održana su posljednja dva dana ovogodišnjeg DriveINa. U subotu su posjetitelji prije projekcije filma okušali svoje znanje iz opće kulture na KOZa kvizu, a oni najuspješniji su kući ponijeli i vrijedne nagrade. Oni malo manje uspješni zasigurno su se dobro proveli jer je publiku cijelo vrijeme zabavljao moderator kviza, poznati komičar Goran Vugrinec Goc. Nakon kviza, uslijedio je naravno film i to ovoga puta domaće produkcije, ZG80.

foto: Mislav Petošić

foto: Mislav Petošić

Prepuna Kockica reprizirala je scenu i idućeg dana, u nedjelju, kada se poligonom začuo zvuk rock ‘n’ rolla i swinga. Od 19 sati posjetitelje su zabavljali i naučili osnovne korake swinga zaljubljenici u swing iz udruge Back to Swing Zagreb. Puna dva sata svi su se njihali u ritmu i koracima Balboe i Rockabillya. U istom tonu, ali u udobnosi automobila ili dekice nastavio se program u 21 sat, kada je krenula posljednja ovogodišnja projekcija hvaljenog filma Woody Allena, Cafe Society.

Jedva čekamo iduću godinu i nove projekcije!

Lea Medica

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.