Predstavljena nova MOSCHINO [tv] H&M kolekcija

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

H&M svake godine suradnjom s luksuznim brandovima nastoji privući što veći broj kupaca. Ove godine su u suradnji s brandom Moschino predstavili dugo iščekivanu high street kolekciju.

Jeremy Scott, kreativni direktor modne marke Moschino, dizajnirao je zanimljive komade odjeće za muškarce i žene, mnoge modne dodatke, ali i nekoliko artikala namijenjenim psima.

MOSCHINO [tv] H&M kolekcija spaja energiju s ulice s  pop kulturom, razigranošću i humorom. Vizuale u stilu pedesetih godina karakteriziraju glamur, zlato i koža kao i razni Disney-evi likovi. Cijela kolekcija naglašava zabavu, žar, kreativnost, ali i energiju ljudi.

Povodom predstavljanja nove kolekcije, prošlog tjedna, u bivšoj tvornici Pluto u Zagrebu održana je zabava i ekskluzivan pre shopping događaj. Preko 400 uzvanika moglo je uživati u novoj kolekciji koju su dodatno naglasile zanimljive svjetlosne i TV instalacije interijera. Ovom događaju prisustvovala su mnoga poznata lice poput Matije Vujice, Sandre Perković, Bojane Gregorić Vejzović, Larise Lipovac, Loredane i Tomislava Bahorić, Ive Radić, Elle Dvornik, Ane Maras Harmander, Mirne Maras, Ane Begić Tahiri i mnogih drugih. Prva koja je odjenula komade iz  MOSCHINO [tv] H&M kolekcije bila je pjevačica Maja Šuput.

Svojim je hitovima pop ikona Bebi Dol rasplesala sve prisutne, a zabavljala ih je i DJ SuperBabeKillah kao i House of Flamingo. Nova kolekcija je 8. studenog stigla na police odabranih H&M trgovina širom svijeta. Isto tako, cijela kolekcija je dostupna online, a u Hrvatskoj se zanimljivi komadi mogu pronaći u H&M Centar Cvjetni u Zagrebu. Dolaskom dizajnerske kolekcije u Zagreb ispred H&M trgovine nastala je ludnica od ranog jutra. Kupci su u dugim redovima čekali kako bi ugrabili svoj komad iz ove kolekcije, ali to nije ništa neobično zbog toga što svaka nova suradnja privuče veliku pozornost.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.