PRVI HIT BADIĆI ZA LJETO 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Proljeće je tek počelo, a modne kuće i trgovački lanci već su izbacili prve modele kupaćih kostima. Takvi smo, uz prvo Sunce već razmišljamo o dalekom moru, plažama i vrućem ljetu. Upravo zato nije prerano uskočiti u najmodernije badiće. Pogledajte u čemu ćemo se sunčati na plaži i kakvi će kupaći kostimi biti hit ovo ljeto!

Pixabay

Pixabay

1. Volani
Ovo će se ljeto svakako nositi puno volana. U Zarinoj se kolekciji pronašlo mnogo badića s volančićima. Ima ih u raznim oblicima, dvoslojnim i troslojnim, a njihova lepršavost daje damski izgled. Volani nisu postavljeni samo na košarice već i na naramenice. Također, mogu se pronaći i u oko struka kod jednodijelnih badića. Kupaći kostimi dolaze u raznim bojama, a volani se savršeno uklapaju i u crne te bijele verzije badića.

2. Cvjetni uzorak
Očito je kako proljeće daje inspiraciju za ljetne kolekcije jer su cvjetni uzorci popularni i ove godine. Šarenilo na kupaćim kostimima zabljesnulo je H&M-om. Veliki i mali cvjetovi, sve su kombinacije moguće. Savršena kombinacija badića je cvjetni uzorak s volanima.

3. Jednodijelni kupaći kostimi s dubokim dekolteima
Ovo će ljeto biti izniman trend nositi jednodijelne badiće s novim ruhom. Radi se o kupaćim kostimima čiji dekolte seže skoro do pupka. Zara se doista potrudila i izbacila mnogo upravo takvih kupaćih kostima. Badići su seksi, ali vrlo elegantni. Plaže će odisati jednodijelnim badićima!

4. Unakrsno vezanje
Na raznim se društvenim mrežama mogu vidjeti modeli u kupaćim kostimima koji se vežu na sve strane. Takvi badići imaju mnogo trakica oko trbuha, kod područja grudi i na leđima. Zara u svojoj kolekciji posjeduje badiće s unakrsnim vezanjem oko vrata. Ovakav će način oblačenja kupaćih kostima svakako postati hit.

5. Čipka
U cijeloj se modnoj industriji čipka počela koristiti i izvan spavaće sobe pa tako imamo čipkaste haljine, majice, a sada i badiće. Čipka je postavljena na rubovima kupaćih kostima oko grudi što podsjeća na donje rublje. U Zarinoj kolekciji čipka se nalazi na nekim jednodijelnim badićima s dubokim izrezima. Vrlo elegantno i nosivo!

Lucija Vogrinc

IZVOR:
http://www.fashion.hr/moda/trendovi/sudeci-po-zari-ovog-ljeta-nosimo-najljepse-badice-ikad-128556.aspx

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.