RADIJSKI PROGRAM BBC-a NAKRATKO PREKINUT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: pixabay.com

Nakon oglašenja protupožarnog alarma prekinuta je nakratko emisija na BBC-u zbog evakuiranja zgrade. Zgrada BBC-a se nalazi u Manchesteru, a vojska je u punoj pripravnosti zbog nedavnog događaja koji se dogodio na koncertu mlade pjevačice Grande. Voditelj koji je vodio program uživo izjavio je kako „ nije riječ ni o kakvom incidentu, sve je u redu, nastavljamo program“.

Vojnici će se priključiti policiji te im pomoći izjavila je premijerka Theresa May nakon što se dogodio napad u kojem je 22 poginulo, a 59 ozlijeđeno. Britanci strahuju od novih napada te su na najvišem stupnju sigurnosti kako se ovakav događaj ne bi ponovio. Chelsea, nogometni klub, koji je pobjednik engleskog prvenstva odgodio je svoje slavlje zbog nedavnog nemilog događaja. Na službenoj internetskoj stranici kluba piše kako „u svjetlu ovih tragičnih događaja, mislimo da nije umjesno organizirati proslavu naslova“.

Ovakvu odluku klub je donio zbog podizanja zaštite od terorizma na najvišu razinu te su rekli kako će dati donacije za žrtve koje su stradale u tom napadu. Chelsea u subotu igra protiv Arsenala te će u znak tog događaja nositi crne vrpce oko ruke. „Naše su misli uz žrtve, njihove obitelji i prijatelje“, izjavili su iz kluba.

Željko Gavranić

Izvor: jutarnji.hr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.