SEASTAR FESTIVAL: PARTY U ISTRI ZA PAMĆENJE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Umag je na četiri dana postao prava party oaza! Seastar festival premašio je očekivanja za svoje prvo izdanje s čak preko 50,000 posjetitelja iz cijele Europe. Sunčani umaški resort Stella Maris bio je idealan prostor za vruću uvertiru još jednom ljetu punom dobre zabave. Festival je pod organizacijskom palicom Exit festivala iz Novog Sada, koji danas slovi za jednog od najpoznatijih i najvećih festivala u Europi.

Preko 70 svjetskih izvođača bilo je zaduženo za odličnu atmosferu kroz sva četiri dana, od četvrtka 25.5 do nedjelje 28.5. Na šest glavnih pozornica i još mnogo popratnih stageova i zabavnog sadržaja, za svakoga je bilo po nešto. Glazbeni stilovi su bili doista šareno zastupljeni, od Reggaea, domaćeg rocka pa do deep techna.

Legende svjetske glazbene scene The Prodigy u petak su zapalili Umag. Očekivano dobri u podizanju uzavrele atmosfere i glazbenom setu, publiku nisu razočarali. U subotu je legendarni majstor housea Fatboy slim rasplesao svojim ritmovima oduševljenu gomilu. Za samo finale festivala u ranojutarnje sate uz buđenje Sunca, bio je zadužen Paul Kalkbrenner, berlinski techno velikan.

Još mnoštvo domaćih izvođača poput: SARS-a, Dubioza kolektiva, Petra Dundova, Marka Nastića… koji su opravdali svoja imena svirajući uz bok svjetskim zvijezdama.

Sami završetak festivala okončao je Mahmut Orhan u nedjelju popodne na sunčanoj plaži Umaga. S ovim festivalom službeno je i započelo EXIT-ovo ljeto ljubavi!

Maša Petranović

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.