Siroče

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
www.hororvizija.net

www.hororvizija.net

Film Siroče potpisuje redatelj Jaume Collet-Serra. Horor film snimljen je još 2009. godine. Scenaristi su David Leslie Johnson i Alex Mace. Johnson je poznat po svojem radu na filmu Red riding hood i dugoočekivanom nastavku filma The conjuring. Horor Siroče dobio je veoma dobre kritike i visoke ocjene.

Kate koju glumi Vera Farmiga i Peter Sarsgaard u ulozi Johna dvoje su supružnika. Nedavno su izgubili dijete te shrvani zbog gubitka odluče posvojiti. Kate obećaje da se neće vratiti svom poroku ispijanja alkohola. Tako odlaze u sirotište i tamo nailaze na devetogodišnju djevojčicu Esther koju je odlično utjelovila Isabelle Fuhrman. Ona se čini veoma talentirana i čak „previše pametna“ za svoje godine. Nakon nekog vremena, počnu se događati jezive stvari u njihovoj obitelji. Kate se svim silama trudi objasniti Johnu da je problem u Esther. John to ne prihvaća jer smatra da je Kate ponovno počela piti i uviđa kako jedino on može održati obitelj na okupu zajedno s novim članom.

filmtasticno.blogspot.hr

filmtasticno.blogspot.hr

Zlo dijete već samo po sebi postaje klišej u filmovima. Takvu tematiku pokrenuo je lik opsjednute djevojčice još 1973. godine u filmu The exorcist, a Emily Rose nastavila je tradiciju 2005. No, to je u Siročetu prikazano na zaista jeziv i pomalo moguć način. Usprkos mainstream temi egzorcizma u horor filmovima, ovaj je postignuo odmaknuti se od uobičajenih zapleta.

Siroče je odličan odabir za ljude koji vole zaista strašne filmove i dobre trilere. Ovo nije jedan od horora s mnogo prolijevanja krvi, ali Esther će svojim postupcima uvelike uplašiti gledatelje. Ljudi koji su željeli posvojiti dijete vjerojatno će se naći u nedoumici nakon ovog filma. S jedne strane, film je smješten u žanr misterije, no s druge strane takva se situacija može dogoditi i u stvarnom životu.

Paula Latinović

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.