Šprajc “oprao” potpredsjednika Vlade

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko najavio je kako će predizborno obećanje o isplaćivanju 1000 eura po novorođenčetu početi od 1. rujna ove godine.

Za ovu akciju izdvojeno je 100 milijuna kuna iz državnog proračuna. Također je izjavio kako neće svi dobivati 1000 eura po novorođenčetu već samo oni koji su to ,,zaslužili, a ne oni koji su potrebiti i siromašni”. Naravno, ova objava nije mogla zaobići voditelja Zorana Šprajca, već poznatog po svojim brojnim i genijalnim provokacijama.

cdbc969901b6805d96bc karamarkotomislav001On nam je na humorističan i pomalo sarkastičan način objasnio svoje gledište na ovu izjavu potpredsjednika Vlade. Šprajc kaže kako je ovo zapravo taktika za rješavanje lošeg standarda hrvatskih građana. On kaže kako pod zaslužne spada samo bogatiji sloj građana Republike Hrvatske. Ova gesta darivanja 1000 eura po novorođenčetu potaći će one dubljeg džepa da stvaraju više bogate djece, a siromašne da rađaju manje siromašne djece. Tako će Hrvatska kroz koju godinu postati bogata zemlja, a siromaštvo će u potpunosti nestati. On objašnjava kako naravno postoje i oni koji smatraju da je Karamarko napravio gaf te kako se samo krivo izrazio. Unatoč tim glasinama Šprajc tvrdi kako se potpredsjednik Vlade nikada ne bi tako zabunio te kako moramo vjerovati njegovim riječima jer ako budemo sumnjali u njegove riječi, što nam je uopće i ostalo.

Neki “teoretičari” su došli do zaključka kako je predsjednik HDZ-a mislio na zasluge koje se tiču spavaće sobe. Tko je tamo više truda uložio, dobiva nagradu. Sve u svemu, ovaj duhoviti komentar Zorana Šprajca oduševio je gledatelje RTL Direkta, a potom je osvojio i društvene mreže – https://www.facebook.com/vijesti.hr/videos/10153566503346593/

Petra Srđenović

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.