Starpoint Gemini 2 na 100% popusta!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Došla je sezona Steam popusta i gameri ponovno otvaraju svoje novčanike kako bi osvježili svoj kolekciju. No, Little Green Men Games omogućili su ljubiteljima njihovih igara pravu poslasticu – 100% popusta! Ako imate Steam profil, možete skinuti igru Starpoint Gemini 2 potpuno besplatno do sutra do 19 sati (10AM Pacific Time). Nakon instaliranja igre, ona i nakon roka ostaje u vašem Libraryju i ne morate ništa plaćati!

Screenshot: Starpoint Gemini 2

Ovaj „svemirski simulator“ kako ga mnogi opisuju samo je jedan od primjera odličnog hrvatskog proizvoda, te je za razliku od prvog nastavka, igra donijela neka ugodna iznenađenja.

Upravljajte svojim vlastitim svemirskim brodom i prolazite galaksijom u ovom 3D taktičkom simulatoru uz mnogo RPG elemenata! Svemir nikada nije izgledao toliko primamljivo – ali izgled vara…Već su prošle dvije godine od završetka drugog Gemini rata, situacija u wartorn sistemu nikada nije bila toliko nesigurna.

Iako u zadnje vrijeme (s obzirom na to da je igra odnedavno besplatna, te je automatski dostupna većem broju ljudi) korisnici imaju različita mišljenja, sveukupno otkako je izašla igra ima pozitivne ocjene. Na Steam je došla u rujnu 2014. godine i u tom razdoblju je osvojila tri nagrade – dvije u indie kategoriji (Reboot Develop i Indie DB), te za jednu od najboljih igara godine (koju je dodijelio PC Gamer).

Screenshot: Starpoint Gemini 2

Ova single player, open-world igra će vas sigurno koštati par (stotina) sati života, ali ako ste svemirski fanatici možete biti sigurni da će vam se uloženo vrijeme i trud isplatiti. Uštedjet ćete minimalno 15 eura, a sve što vam treba je: dobra volja, Windows operativni sustav i 8 GB slobodnog prostora. Korisnici ju hvale zbog zanimljive kombinacije raznih žanrova, ali i samog izgleda svemira. Ako ste i dalje skeptični, kliknite taj Install gumb i uvjerite se sami!

 

Marija Edita Feldi

 

 

Poveznica:

http://store.steampowered.com/app/236150/Starpoint_Gemini_2/

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.