STRANGER THINGS 3: SERIJA SE VRAĆA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Netflix je potvrdio puštanje treće sezone njihove popularne serije „Stranger Things“. Serija je u dvije sezone prikupila veliki broj obožavatelja te je osvojila brojne nagrade: MTV filmska nagrada za najbolju seriju, nagrada Nickelodeon Kid’s Choice za omiljeni TV show, Noran Felton nagrada za dramsku seriju i mnoge druge. Treća će sezona biti nešto drugačija, imat će  osam umjesto devet epizoda, a potvrđeno je da će izaći krajem 2018-e ili početkom 2019-e godine. U ovom članku donosimo mali dio onoga što nas očekuje u trećoj sezoni za sve vas koji ste fanovi serije i nestrpljivo iščekujete novu sezonu.

Druga je sezona bila smještena u 1984. godini dok će radnja treće sezone započeti godinu dana kasnije, u ljeto 1985. godine. Što se likova tiče, jedan od glavnih dječaka Will može odahnuti.Svi koji su gledali seriju sjetit će se koliko je Will bio izmučen u drugoj sezoni od strane demagorgona. Treća će sezona biti blaga prema njemu. Will će rješavati slučajeve, ali neće proživljavati istu muku. U skoro svakoj seriji mora postajati ljubavna priča i svi se pitamo hoće li stvoreni parovi u drugoj sezoni ostati zajedno i u trećoj. Max i Lucas te Eleven i Mike svakako će ostati par te producent Shawn Levy kaže kako će poraditi na romansi između tih likova. Osim dječjih parova, navijali smo i za spajanje Willovog brata Jonathana te Mikeove sestre Nancy. U drugoj su se sezoni napokon spetljali, a dobra je vijest da će i dalje ostati skupa te zajedno rješavati misterije.

Najljepši par od svih navedenih su definitivno Dustin i Steve. Iako je u prvoj sezoni bio sporedan lik, Steve je zasjao u drugoj sezoni brinući se za dječake te je tako postao jedan od omiljenih likova. „Tata Steve“ imat će još veću ulogu u trećoj sezoni, a Levy kaže kako će poraditi na dubljem povezivanju Stevea i Dustina koji su u drugoj sezoni razvili odnos poput braće. Od ostalih likova, vidjet ćemo ponovo i zločestog mladića Billyja te će veću ulogu dobiti Lucasova mlađa sestra Erika koja je sve ostavila bez daha u par scena. Netflix najavljuje kako će Erika sa svojom „vojskom prijatelja“ imati vlastite avanture. Seriji se pridružuje i novi lik- djevojka Robin koja želi malo uzbuđenja u životu, a dobije i više no što je htjela otkrivajući mračne strane Hawkinsa. Ono što će šokirati je to da Dr.Brenner, negativan lik koji se pojavljuje u drugoj sezoni samo kroz halucinacije, nije mrtav i svakako će se pojaviti u trećoj sezoni- u stvarnosti, ne samo u halucinacijama.

Shawn Levy je potvrdio da će se radnja budućih epizoda odvijati i izvan Hawkinsa kao što je bio slučaj u drugoj sezoni u epizodi „The Lost Sister“. Levy kaže da to daje osjećaj povećanja svijeta pošto Eleven i Kali (Elevenina sestra) nisu jedine s moćima. Treća će nam sezona pokazati kako bitka nikako nije još gotova što možemo zaključiti iz zadnje scene u drugoj sezoni. Suradnik u stvaranju serije Ross Duffer kaže kako čudovište ne samo što i dalje živi u Upside Down svijetu, već je i svjestan postojanja dječaka te Eleven i njezinih moći. Shawn Levy je dao naslutiti da će šerifa Hoppera opsjesti čudovište kao i Willa u drugoj sezoni, ali napominje da ćemo se u trećoj sezoni boriti s potpuno novim zlim silama.

 

Lucija Vogrinc

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.