SUITS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

New York, skupocjena odjela, dizajnerski komadi, nevjerojatan um i pregršt spletki su asocijacije na popularnu seriju „Suits“. Kreator Aaron Korsh stvorio je seriju koja je pri samom vrhu najgledanijih svjetskih serija, a glavni glumci su to i opravdali. Dokaz o tome su i dvije nagrade za fantastičnu ulogu Jessice Pearson, koju je odigrala Gina Torres.  Prva sezona serije krenula je s emitiranjem 2011. godine, a serija trenutno broji osam sezona, dok neke od epizoda osme sezone još čekaju emitiranje.

Harvey Specter, Mike Ross, Jessica Pearson, Donna Paulsen, Louis Litt i Rachel Zane su glavne uloge ove serije, te zahvaljujući svojom inteligencijom i međuljudskim odnosima koji se lako narušavaju, daju dinamiku seriji. Radnja serije smještena je u odvjetničkoj tvrtki Pearson&Hardman, gdje njihov najbolji odvjetnik  Harvey, zapošljava bivšeg studenta Mikea koji nikad nije diplomirao pravo. Međutim, njegov adut je fotografsko pamćenje koje mu pomaže u napredovanju. Jessica je snažna  i pametna odvjetnica na čelu tvrtke, a Louis odvjetnik željan pažnje i boljeg položaja. Posebna uloga u seriji je Donna, desna ruka Harveya i njegova vječna podrška, te Rachel lijepa pomoćnica u koju se Mike zaljubi. Ulogu Rachel odigrala je Meghan Markle, koje se ove godine udala za princa Harrya i neće više biti dio Suits tima. Činjenica da se od prve epizode radnja gradi na nezakonitom postupku i sposobnošću da sve vješto odigraju, seriju čine dodatno zanimljivom.

Prva misao o seriji je možda o tome da prati život odvjetnika i njihovih slučajeva, ali Suits je puno više od toga. Spletke, laži, postupci i osjećaji koji se isprepleću između likova u svakoj epizodi, izdaje i narušeni odnosi, te njihovi s lakoćom odrađeni slučajevi su ono što gradi ovu seriju. Priča o naizgled uspješnim i imućnim pojedincima, koji ispod te vanjštine riskiraju svoje karijere i privatne živote. Nakon prve epizode serija lako prijeđe u svakodnevne prioritete, a svaka nova epizoda donosi nove spletke. Nema službene objave o tom hoće li snimati devetu sezonu, ali uskoro izlaze nove epizode osme sezone koja je možda i posljednja.

 

Josipa Blačić

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.