SURADNJA MODNE KUĆE VALENTINO I TALIJANSKE UMJETNICE VANESSE BEECROFT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Nymag.com

Nymag.com

Nakon kampanje s modnom kućom Tod’s i s modnom kućom Yeezy Kanyea Westa, talijanska umjetnica Vanessa Beecroft još jednom je ušla u svijet mode. Ovaj put udružila je snage s modnom kućom Valentino. Iako su  njeni radovi najpoznatiji po golišavim modelima, ovaj put su svi modeli bili obučeni u komade najnovije Valentino capsule kolekcije nazvane Rockstud Untitled. Kolekcija uključuje dvadesetak unisex komada klasične odjeće. Od balonera i košulja, sve do torbi i cipela. Vanessa Beecroft osmislila je 12 odjevnih kombinacija predstavljenih u kampanji.

Kreativni direktori kuće Valentino, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, prilikom dizajniranja kolekcije vodili su se japanskom wabi-sabi filozofijom koja pronalazi savršenost u nesavršenosti. Tako su oni baznim komadima odjeće koje bi svatko trebao imati u svom ormaru dodali zaokret u obliku zakovica. Također, izjavili su kako je ideja da upravo Vanessa Beecroft odradi kampanju došla posve automatski, bez previše razmišljanja. „Nitko bolje od Vanesse, sa svojim izuzetno preciznim i ​​modernim pristupom, ne bi se bolje nosio sa zadatkom uklopivši umjetnost, ljepotu koncepta, izvrsnost i jedinstvenost. U njezinom performansu, različite individue obučene u uniformirane komade udružuju se u zajedničkom trenutku proživljenom u jedinstvenom prikazu njihovih osobnih uvjerenja ljepote”, rekli su zadovoljni dizajneri.

Valentino.com

Valentino.com

Vanessa Beecroft okupila je 25 modela koji su predstavili paletu kontrastnih osobnosti i boja. Rezultat je ljudska formacija koja je istovremeno i jedinstvena i ujedinjena, s muškarcima i ženama koji dijele istu Valentino odjeću. Sama umjetnica kaže kako je za nju bio veliki izazov surađivati na ovoj kampanji jer nikada nije radila unisex koncept. Dodala je i kako voli čistoću nove Valentinove kolekcije koja je kombinacija klasične tehnike i suvremene vizije.

Video kampanje pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Jr1maQnOh-o

Martina Nakić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.