Top 5 bezvremenskih film-mjuzikla koje morate pogledati!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  1. La la land

Mia (Emma Stone) je glumica u usponu, a Sebastian (Ryan Gosling) jazz glazbenik koji zarađuje svirajući u prigušenim barovima. U međuvremenu oboje postanu uspješni i moraju se suočiti s odlukama koje mogu biti tragične za njihovu ljubav. Snovi na kojima su teško radili i u koje su uložili se što su imali postaju prijetnja njihovom odnosu.

foto: filmbook21.tumblr.com

  1. Cabaret

U doba 1930-ih godina u Berlinu, Amerikanka Sally Bowles (Liza Minnelli) radi kao pjevačica u klubu Kit Kat. U njezinu iznajmljenu sobu doseljava se Englez Brian Roberts (Michael York) koji je došao u Berlin kako bi poboljšao svoje znanje njemačkog jezika, a kako bi platio troškove održava satove engleskog. Sally i Brian prolaze kroz mnoge avanture, koje dovode i do ljubavnog trokuta s bogatašem Maximilianom von Heuneom (Helmut Griem). Tijekom svega, nacizam baca mračnu sjenu na realnost tadašnjeg svijeta.

foto: cabaretdaily.tumblr.com

  1. Rocky horror picture show

Mladi bračni par, Brad i Janet (Barry Bostwick i Susan Sarandon), za vrijeme oluje naiđu na dvorac doktora Frank-N-Furtera (Tim Curry). U dvorcu su našli utočište i istovremeno postali prisutni otkrivanju doktorove nove kreacije, Rockyja (Peter Hinwood). Film ima mnogo neočekivanih događaja, a jedan od njih je otkrivanje da je Frank zapravo vanzemaljac, odnosno transvestit s drugog planeta koji je sposoban razbiti čvrstu materiju transportnim uređajem i projicirati je kroz vrijeme i prostor.

foto: dontdreamitbehim.tumblr.com

  1. Briljantin

U Kaliforniji 1959. greaser Danny Zuko (John Travolta) i Australka Sandy Olsson (Olivia Newton-John) su zaljubljeni, provode bezbrižno vrijeme na plaži, a kada se trebaju vratiti u školu, nisu ni svjesni da će ići u istu srednju školu. Danny je vođa T-Birdsa, grupe greasera koji nose crne kožne jakne, a Sandy je druži s Pink Ladies, grupom djevojka koje nose ružičastu boju u vodstvu Rizzo (Stockard Channing). Kada se ponovo vide, Sally shvati da Danny više nije onaj isti, pa pokušavaju biti jedan poput drugoga kako bi bili skupa.

foto: neaarty.tumblr.com

  1. Sweeney todd: Đavolji brijač Fleet Streeta

Brijač Benjamin Barker (Johnny Depp) imao je ženu Lucy (Laura Michelle-Kelly) i novorođenu kćer Johannu. Korumpirani sudac Turpin (Alan Rickman) lažno optužuje Benjamina za zločin. Nakon godina izgnanstva, Benjamin se vraća u London kako bi se osvetio Turpinu. Pronalazi svoj dućan iznad prodavaonice mesnih štruca gdje mu vlasnica prodavaonice, gospođa Lovett (Helena Bonham Carter), govori da mu je Turpin oteo kćer i da mu se žena ubila zbog Turpinove pohlepe. Nakon toga, Benjamin počinje ubijati svoje mušterije tako da im prereže grlo, a tijela su pretvorena u mesne pite. Njegov cilj je uvjeriti Turpina da dođe na brijanje da mu može prerezati grlo i osvetiti se zbog ženinog samoubojstva.

foto: eatpizzas.tumblr.com

Lucia Horvat

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.