TRENINGOM I POZITIVNOM ENERGIJOM DO SAVRŠENOG TIJELA I UMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
www.shape.com

www.shape.com

Kako se sve više bliže ispiti, studenti su pod stresom i koriste različite načine kako bi poboljšali svoju koncentraciju i kako bi se motivirali. Dobar savjet velikog broja stručnjaka jest da se pojede nekoliko komadića čokolade dnevno, no isto tako možete za dobru koncentraciju i nekoliko puta tjedno odraditi trening te aktivirati hormon koji ju pospješuje. A usput ćete se dobro osjećati.

Studenti u Zagrebu, a posebno studenti koji žive u studentskom domu Stjepan Radić, imaju priliku da redovno idu na treninge aerobika, zumbe kao i da idu u teretanu. Ukoliko prolazite dvorištem studentskog doma u večernjim satima, iz dvorane 11. paviljona uvijek ćete čuti glasnu glazbu i povike trenerica koje neumorno smišljaju zanimljive treninge i motiviraju sve prisutne da i dalje nastave činiti dobru stvar za sebe. Iz osobnog iskustva mogu reći da je trening aerobika jedna od najboljih stvari koju si možete priuštiti i koja će vam pomoći da izbacite svu negativnu energiju iz sebe, da se dobro osjećate, a pritom oblikujete svoje tijelo. Kroz nekoliko ćete mjeseci vidjeti rezultate, s obzirom da su treninzi brzog tempa, prilagođeni našem mladom tijelu i duhu. Ono što želim posebno naglasiti da osim što odlazeći na aerobik činimo dobru stvar za naše zdravlje, stvaramo nova poznanstva i prijateljstva.

www.esava.info

www.esava.info

Ekipa na aerobiku uvijek je nasmijana, pozitivna i tko god odluči doći na trening je dobrodošao. Znoj i upala mišića ne sprečavaju nas da se na svakom treningu dobro zabavimo. I iako smo poslije sat vremena vježbanja svi umorni i nekad od upale mišića ne možemo hodati, svi jedva čekaju sljedeći trening, zabavu i druženje uz glazbu.

Ukoliko već sad želite početi s pripremama za ljeto ili se samo želite „nahraniti“ pozitivnom energijom, onda je dvorana u 11.paviljonu na „Savi“ mjesto za vas.

Anja Ćurić

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.