TRUST

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeste li se ikada zapitali kako bi vam život izgledao da ste unuk milijarderskog naftnog magnata? Tim pitanjem bavi se nova televizijska serija FX-a, Trust, koja na male ekrane donosi priču o američko-britanskoj industrijskoj obitelji Getty i tragičnim događajima koji su ju pratili.

Serija započinje bizarnim samoubojstvom Georgea Gettyja koji se pod utjecajem droga i alkohola probada priborom za roštilj u srce. Njegov otac, Jean Paul Getty (Donald Sutherland) ekscentrični je naftni mogul te jedan od prvih svjetskih milijardera. Na svom velebnom zdanju u Velikoj Britaniji živi s brojnim djevojkama koje je okupio u svojevrsan harem oko sebe. Iako je bogatstvo Getty Oil Company golemo, Old John (kako nazivaju najjstarijeg Gettyja) nezadovoljan je svojim sinovima koji su ili odustali od mjesta u naftnom sektoru ili potonuli u pakao ovisnosti. Kada iznenada njegov boemski unuk John Paul Getty III pojavi na imanju u Engleskoj, Old John nakratko u unuku vidi potencijal za preuzimanje tvrtke kojeg njegovi sinovi nemaju. Ipak, kada sazna za Paulove dugove u Rimu i borbu s ovisnošću, tjera ga natrag u Rim gdje potom netragom nestaje. Iako je očigledno da mu je unuk otet, Old John nastavlja sa svojim ekscentrično hedonističkim životom ne planirajući platiti otkupninu za svog unuka.

Donald Sutherland odlično je utjelovio milijarderskog industrijalca koji od života uzima sve što mu se pruža, a zbog njegovog bogatstva, pruža mu se mnogo tog. Također, Brendan Fraser istaknuo se kao James Fletcher Chace, teksaški Gettyjev pomoćnik za „prljave poslove“ koji odlazi u Rim saznati više o Paulovoj otmici te ju riješiti ispod radara.

Serija Trust donosi odličan uvid u svijet milijardera i njihovih života koji su konstantno na granici između luksuza i kriminala. Trust je odlična i za binge watch jer ima samo 6 epizoda snimljenih do sad koji se gledaju kao povezana filmska priča.

 

Dora Slivar

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.