Za festivale spremni!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
www.cosmopolitan.h

www.cosmopolitan.h

Toplo i sunčano vrijeme, osim što u ljudima može buditi dobro raspoloženje, svakako donosi u sebi i miris nadolazećih festivala, pogotovo mladima. Dok se u Americi već naveliko približava popularni festival Coachella, Lijepa naša još će se neko vrijeme morati strpjeti do naših najvećih glazbenih festivala poput INMusica, Hideouta, Ultre i ostalih.

Ukoliko planirate obilaziti festivale ili općenito ljetne koncerte na otvorenom, evo par savjeta i trikova koji vam mogu biti od koristi:

1. Novčanice možete staviti između mobitela i maskice. Ukoliko je maskica gumena i rastezljiva, ondje će vam stati i osobna iskaznica. Doista nije praktično nositi cijeli novčanik sa svim karticama i dokumentima na sam koncert.

2. Ukoliko imate dugu kosu, zavežite je. Skakanje i plesanje među gomilom ljudi tijekom ljeta pretvorit će vas u samu vodu ukoliko vam je gusta griva raspuštena. Zavežete li kosu u rep, pundžu ili pletenicu, bit će vam lakše podnijeti vrućinu. Naravno, ovo je samo prijedlog. Ukoliko se ne osjećate dobro sa zavezanom kosom, na vama je da učinite s njom što želite.  

3. Pazite na higijenu ruku i izbjegavajte doticati prljavim rukama lice, oči i hranu. Kada razgovarate na mobitel, odmaknite ga malo od obraza.

4. Ne zaboravite jesti nešto prije nego što dođete na nastupe jer će vas koncerti vjerojatno izmoriti.

s8.favim.com

s8.favim.com

5. Ne trošite bespotrebno bateriju na mobitelu. Želite li brzo maksimalno napuniti bateriju na mobitelu prije polaska, uključite airplane opciju na vašem smartphoneu. Kako bi sačuvali bateriju, screenshotajte upute i informacije koje su vam potrebne, a zatim isključite Internet.

6. Obucite ono u čemu se osjećate dobro i udobno. Ukoliko vas stežu hlače, žuljaju cipele ili pak stalno morate namještati bluzu koja se izvlači iz hlača, teško ćete se moći opustiti.

7. Dobro je imati rezervni komad odjeće. Primjerice vestu, gornji dio trenirke ili majicu u slučaju da zahladi. Možete ih zavezati oko sebe ili ponijeti u ruksaku. Ako nosite ruksak svakako ubacite u njega i mali kišobran, vlažne i obične maramice, flastere, odnosno ono što će vam dobro doći u nepredvidljivim situacijama.

8. Nemojte nikoga gurati niti izazivati svađu. Pokušajte stajati negdje gdje će vam biti dobro, a gdje vas nitko neće gurati i ometati. Ukoliko dođe do naguravanja, probajte sve riješiti mirnim putem ili se odmaknite i premjestite. Ne dozvolite da vam netko pokvari zabavu.

9. Uživajte u trenutku. Pjevajte iz sveg glasa, skačite, plešite, smijte se i uživajte. Slobodno fotografirajte i snimajte, ali uzmite si i vrijeme kada nećete koristiti mobitel i društvene mreže nego ćete zaboraviti na sve probleme i istinski uživati u momentu. Zato i jeste ondje.

Tijana Jakovljević

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.