ZAŠTO HRVATI NE NOSE UGG ČIZME?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zima se već polako bliži, temperature su sve niže što znači da je napokon došlo vrijeme za najtoplije i najudobnije čizmice – Uggsice. Za njima je poludio skoro cijeli svijet. Svake sezone jedan od najvećih svjetskih brendova lansira nove modele za svačiji ukus. Brojne Hrvatice ih obožavaju te imaju čak i više od jednog para u ormaru, ali ne i Hrvati. Muška populacija ih ne voli ni na ženama, a kamoli da ih oni nose. Iako ih Leonardo DiCaprio, Ben Aflleck i mnogi drugi vole, u hrvatskoj muškoj modi očito još nije došlo njihovo vrijeme.

http://modagoda.com/wp-content/uploads/2012/12/%D1%83%D0%B3%D0%B3%D0%B8.jpg

http://modagoda.com/wp-content/uploads/2012/12/%D1%83%D0%B3%D0%B3%D0%B8.jpg


Jedna četvrtina žena na svijetu posjeduje bar jedan par Uggsica. Njihovu udobnost i toplinu objašnjava ovčja koža s runom koja se nalazi unutar čizmice, a gumeni đon omogućuje da noga ostane suha. Planetarna popularnost među nježnijim spolom udaljila je muškarce koji smatraju da su sve Uggsice stvorene samo za žene. Malo tko zna da su one zapravo i bile proizvedene opravo za muškarce. Izvorno su kreirane za sportske i avanturističke tipove koji uživaju u boravku na otvorenom. Zaokret se dogodio 1995. godine kada je Decker Outdoor kupio tvrtku UGG Australia i odlučio se okrenuti ženama kao zahvalnijim i boljim kupcima.

http://www.emerson-renaldi.com/tl_files/Brands/Ugg%20Australia/Vorschaubild/ugg-ad-campaign-resort-2011-1.jpg

http://www.emerson-renaldi.com/tl_files/Brands/Ugg%20Australia/Vorschaubild/ugg-ad-campaign-resort-2011-1.jpg

 
Proveli smo anketu u kojoj je sudjelovalo 350 Hrvata i 350 Hrvatica te je svima bilo postavljeno isto pitanje: ,,Trebaju li muškarci početi nositi uggsice?”. Rezultati su zapravo suprotni realnosti jer čak 178 Hrvata smatra da bi muškarci trebali nositi uggsice što je dok samo 42 Hrvatice, smatraju isto. Prema ovom istraživanju žene očito ne žele dijeliti svoj omiljeni odjevni predmet s muškarcima.

Ako je vjerovati američkoj ekspertici za obuću Megan Cleary Ugg je brend koji nikad neće umrijeti.

 

 

 

Nera Nikolić

 

 

Izvori:

https://www.yahoo.com/style/how-ugg-proved-the-haters-wrong-became-one-of-124322970.html

http://supermen.tportal.hr/stil/149843/Stizu-UGGsice-za-frajere.html

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.