Otvaranje dva nova atraktivna hotela u centru grada Zagreba

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zagreb je u studenom postao bogatiji za dva hotela koji svojim dizajnom najavljuju povratak renesansnog uređenja zagrebačkih hotela.

Zagreb već posljednjih nekoliko godina trpi manjak hotela i zbog toga je na lošem glasu, uzevši u obzir da jedini hoteli koji su zapravo reprezentativni za jedan glavni grad su Esplanada, Sheraton ili Westin. Dolaskom jeseni i velikih promjena koje donosi, u samom centru grada dočekat će nas dugoočekivana promjena- otvorenje dva luksuzno uređena hotela.

Riječ je o Capitalu u Jurišićevoj ulici koji je svoja vrata otvorio 2. studenog, dok je Hilton Canopy Hotelu u Branimir centru službeno započeo s radom 15. studenog. Capital se nalazi u art deco palači koja je izgrađena dvadesetih godina prošlog stoljeća te bi mogao postati izravan konkurent Esplanadi s obzirom na to da su po starosti zgrade vršnjaci i ne sumnjamo da će se svojim interijerom nametnuti kao raskošni zagrebački hotel.

Nekoliko metara dalje, u Branimir centru otvario se Canopy-Hiltonov brend za mlađu urbanu publiku. Canopy pripada grupi postluksuznih hotela, kojima je cilj da se gost uživajući u raskoši može i opustiti u sredini kojoj borave. Koncept je vrlo inovativan i zanimljiv, počiva na maksimalnom uvažavanju lokalnog, autohtonog, pa će u zagrebačkom Canopyju dominirati, u skladu s mikro lokacijom, kombinacija industrijskog dizajna i ulične umjetnosti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.