Promocija knjige Cyberturist-Novi mediji u turizmu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Promocija knjige  doc. dr. sc Domagoja Bebića održana je u petak 14. prosinca na Veleučilištu VERN. Knjiga Cyberturist – Novi mediji u turizmu ima jasnu viziju koju Bebić želi predstaviti kroz ovu knjigu. „Ovime pokušavamo dovesti u vezu najnovije komunikacijske standarde s posjetima gostiju“, izjavio je autor knjige. Također smatra da koncepti struke i znanosti trebaju biti prijedlozi za daljnji rad profesionalnim djelatnicima u komunikacijama u turizmu.

Važnost i integritet knjige i autora potvrđuje prisustvovanje uvaženih gostiju poput rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa te ministra turizma Garija Cappellija. Koliko je knjiga bitna za samo područje turizma i komunikacije iznijeli su i direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella te izvanredni profesor dr.sc. Božo Skoko kao recenzent knjige.

(izvor: Autorica)

Joško Stella ovu priliku iskoristio je da upozna prisutne s edukacijskim radionicama koje su se provodile i imale su značajan odjek. Bebić je na njima je nastojao prezentirati metode koje bi pomogle modernizaciji turističkih djelatnosti. Božo Skoko, stručnjak za komunikaciju, osvrnuo se na samu knjigu koja kroz četiri poglavlja prezentira novu sliku turizma 21. stoljeća. Istaknuo je da turizam treba biti spoj stvarnog i digitalnog svijeta, a opet dostupan u svako vrijeme.

Bebić kao rođen Hvaranin, iznimno je vezan za svoju rodnu sredinu pa je zato i ona uključena u knjigu i to putem motiva Hvara na naslovnoj fotografiji. Bio je to prirodan slijed znanstvenog stručnjaka za tehnike i metode novih medija te komunikacija koji ima dugogodišnji bliski dodir s turizmom. Područje komunikacije novim medijima ovom knjigom obogaćeno je za svojevrsni priručnik za sve djelatnike u turizmu kako bi se znali prilagoditi i pripremiti za novu generaciju turista te ima omogućiti da budu cyberturisti.

 

Lara Paša

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.