PROSINAC U KINIMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Blagdani kucaju na vrata, a s njima i klasično popraćene epizode stresa, nervoze i iščekivanja. U pauzi između kupovanja darova i spremanja za ostale blagdanske aktivnosti, dobar film i društvo idealni su  način za opuštanje i guštanje. Svi obožavatelji filmova znaju kako kraj godine označava brojne filmske nagrade koje su odmah iza ugla te kako neki od najboljih filmova godine izlaze upravo u tome vremenskom periodu. Ukoliko ste neodlučni oko odabira filma u kinu, ovo su neki od filmova koji vas zasigurno neće razočarati.

 

AQUAMAN

Ovaj science fiction film s elementima akcije i avanture u centar radnje stavlja Arthura Currya (Jason Momoa) koji saznaje kako je on nasljednik trona Atlantide, podzemnog kraljevstva te prati njegovu životnu avanturu i mnoštvo prepreka s kojima se susreće na putu do cilja.

 

POVRATAK MARY POPPINS

Obiteljski klasik iz 60-ih godina prošlog stoljeća napokon je dobio svog nasljednika te ćemo krajem mjeseca napokon moći pogledati Povratak Mary Poppins koju je ovog puta utjelovila glumica Emily Blunt.

 

(izvor: instagram.com)

 

SMRTONOSNI STROJEVI

Oscarom nagrađivani redatelj Gospodara prstenova i Hobita, Peter Jackson na velika platna se vraća kao scenarist ove futurističke avanture. Radnja filma se odvija oko tisuću godina nakon kataklizmičkih događaja koji su u potpunosti izbrisali do tada postojeću civilizaciju te se razvio apsolutno novi način života.

 

SPIDER-MAN: NOVI SVIJET

Ovaj animirani hit još jednom donosi već dobro poznatu priču o čovjeku-pauku, ali na potpuno novi i neočekivani način. Priča započinje sa teenagerom iz Brooklyna, Miles Moralesom koji nas uvodi u svijet jednog Spider-mana, ali i otkriva kako on nije jedini.

 

 

BUMBLEBEE

Radnja filma događa se 1987. godine te je u središtu mlada djevojka Charlie (Hailee Steinfeld) koja na otpadu nalazi pokvarenog i oštećenog Bumblebeeja. Nakon što ga popravi saznaje kako on nije samo običan auto. Ovo je najnoviji dio Transformers serijala te svi njegovi ljubitelji zasigurno neće biti razočarani.

(izvor: instagram.com)

 

 

Nera Tomljenović

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.